Micu&CO SRL este o întreprindere fondată in 2007, axată pe producerea agricolă, localizată in s.Olișcani, R-l Soldanești, ce are drept obiectiv să cultive doar produse ecologice. Intreprinderea gestioneaza o suprafata de peste 400 de ha.

Principala Bogatie sunt 12 angajati, impreuna resusim sa cultivam toate cimpurile cu culturi cerealiere cu o productie anuala de peste 1000 t: griu, griu spelta, mazare, soaia, lucerna, floarea soarelui, porumb, hrisca. Culturi specifice Nuc cultivat pe o sufrafata de 26 ha cu o productie de 15t- nuca in coaja si prun pe o surafata de 10 ha cu p productie de 20t anual.

Toate culturile sunt crescute în conformitate cu regulamentul european 834/2007. Dispunem de tot utilajul necesar cultivarii productiei ecologice, spatii de depozitare pentru 1000 t, linie pentru procesare mecanizata a nucii de 50 kg/ora.

Micu&CO SRL este o întreprindere fondată in 2007, axată pe producerea agricolă, localizată in s.Olișcani, R-l Soldanești, ce are drept obiectiv să cultive doar produse ecologice.

Intreprinderea gestioneaza o suprafata de peste 500 de ha.

Principala Bogatie sunt 12 angajati, impreuna resusim sa cultivam toate cimpurile cu culturi cerealiere cu o productie anuala de peste 1000 t: griu, orz, griu spelta, mazare, soaia, muștar, rapiță, lucernă , floarea soarelui, porumb, hrisca. Culturi specifice Nuc cultivat pe o sufrafata de 26 ha cu o productie de 15t- nuca in coaja si prun pe o surafata de 10 ha cu p productie de 20t anual.

Toate culturile sunt crescute în conformitate cu regulamentul european 834/2007

Dispunem de tot utilajul necesar cultivarii productiei ecologice, spatii de depozitare pentru 1000 t, linie pentru procesare mecanizata a nucii de 50 kg/ora.

Participam la cea mai mare expozitiie internationala ecologica din Nurenberg.

Asolament culturi ecologice MICU&CO SRL

Aici puteți urmări un video filamt pe cimpurile noastre despre princiile de formare a asolamentului

Certificate ecologice

eBio.md este o afacere de familie, unde lucrează cot la 3 generații, pentru membrii familiei este deosebit de importantă integritatea și corectitudinea.
Alexei Micu este fermier certificat ECO și cultivă pe un teren de 280 de hectare, în satul Olișcani, raionul Șoldănești, nuci, prune și o mulțime de cereale – toate ecologice.
„BIO” a devenit un cuvânt la modă și îl vezi cam pe orice etichetă, dar nu orice produs etichetat este chiar cu adevărat organic.
Procesul de conversie de la agricultură tradițională la cea ecologică este lung și anevoios, iar produsele obținute din agricultură organică sunt nutritive și valoroase.
Mai jos vedeți certificările obținute de compania Micu&Co SRL, ca să vă convingeți că produsele achiziționate de pe acest site sunt cu adevărat organice, confirmat de laboratoare locale și internaționale.

Alexei Micu, despre afacerea ecologica de la Soldanesti